fbpx

 

Ο Νίκος Μπρουτζάκης στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

"Γεννήθηκα στην Δάφνη τον Αύγουστο του 1966, γιος του Γιώργου και της Ζωής Μπρουτζάκη.

Ως μαθητής πήγα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, στο 1ο Γυμνάσιο Δάφνης και τελείωσα  την μαθητική μου πορεία στο 1ο Λύκειο Δάφνης.

Ο κύκλος εκπαίδευσής μου ολοκληρώθηκε στις Σχολές Ωμέγα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η στρατιωτική μου θητεία εκπληρώθηκε σε μάχιμη υπηρεσία (πλοίο) του Πολεμικού Ναυτικού με ειδικότητα τηλεγραφητή.

Παντρεμένος με την Εφη Ζαφειροπούλου και πατέρας 3 αγοριών, Γιώργου, Θοδωρή και Βασίλη Μπρουτζάκη.

Σε επαγγελματικό επίπεδο εργάστηκα για 3 χρόνια στην παραγωγή προγραμμάτων για Η/Υ, ενώ στη συνέχεια ως ασφαλιστής για 8 χρόνια.

Από το 1997 διατηρώ επιχείρηση γραφικών τεχνών και ψηφιακών εκτυπώσεων.

Η επιχείρηση αυτή εδρεύει από το 2004 στην Δάφνη.

Ασχολούμαι με τα κοινά από πολύ μικρή ηλικία.

Υπήρξα πάντοτε ενεργός πολίτης και ποτέ δεν πίστεψα ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας μας δεν εξαφανίζονται μαγικά. Πάντα πρέπει ως πολίτες να προσπαθούμε για το καλύτερο και για το μεγαλύτερο.

Την περίοδο των Μνημονίων υπήρξα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών (ΣΠΙΘΑ) του Μίκη Θεοδωράκη. Μια μοναδική εμπειρία της ζωής μου, μια και μου δόθηκε η ευκαιρία να έρχομαι σχεδόν καθημερινά σε επαφή με τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.

Ζω στην Δάφνη ανελλιπώς από την γέννηση μου.

Αυτό και μόνο, με κάνει απόλυτο γνώστη των προβλημάτων του Δήμου μου, αλλά και γνώστη των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος μας για ανάπτυξη και ευημερία.

Έτσι λοιπόν, η γνώση αυτή μου δημιουργεί τη θέληση αλλά και το σθένος, όχι μόνο για την επιλυσή των προβλημάτων αλλά και για την δημιουργία τέτοιων συνθηκών, έτσι ώστε ο Δήμος μας, να γίνει Δήμος πρότυπο, αξιοποιώντας την μοναδική γεωγραφική του θέση στα Νότια προάστια.

Το ίδιο σθένος και το ίδιο όραμα με μένα, διέκρινα στο πρόσωπο του Γιώργου Δαουλάρη. Παρόλο που δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν με το κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πήρα αμέσως την απόφαση στο να βοηθήσω κι εγώ από πλευράς μου, στην αναγέννηση του Δήμου μας.

Με οδηγό και αρωγό την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, που έφτιαξα την οικογένειά μου, που έστησα την επιχείρησή μου, αλλά και με το όραμα ενός πολύ καλύτερου Δήμου, είναι πλέον μονόδρομος η πόλη αυτή να γεμίσει φως, να υπάρξει ελπίδα και να γίνει η πόλη που όλοι αγαπάμε,  μια πραγματικά ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ σε κάθε επίπεδο".