fbpx

 

Ο Αντώνης Λουδάρος-Ζαχαράκης στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος-Ζαχαράκης, μεγάλωσε στη Δάφνη και τα παιδικά του χρόνια, τα θυμάται με πολύ παιχνίδι, με σινεμά στο καλοκαιρινό Ριρίκα (σινέ «Δάφνη») και τον χειμώνα στη Νανά, στο Ατλαντίς. Μαζί με τους φίλους του έβλεπαν τις παλιές ελληνικές ταινίες και την επόμενη μέρα υποδύονταν τους πρωταγωνιστές της χθεσινής ταινίας. Θυμάται πως με την παρέα του έπαιζαν σε ένα σπίτι, όπου παλιότερα έμενε ένας ζωγράφος. Το σπίτι αυτό σήμερα είναι το Μουσείο Μπουζιάνη, του μεγαλύτερου Έλληνα εξπρεσιονιστή ζωγράφου.

Στο 3ο Γυμνάσιο Δάφνης αρχίζει να σκέφτεται το θέατρο και στο λύκειο συμμετέχει στη θεατρική ομάδα. Η μεγάλη του αγάπη από πολύ μικρή ηλικία ήταν το θέατρο και η υποκριτική και έτσι η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ήταν για αυτόν μονόδρομος. Σε παλιότερη συνέντευξή του, όταν αναφέρθηκε στη θεατρική ομάδα του λυκείου και στην καθηγήτριά του, κ. Τσολάκου, είχε πει χαρακτηριστικά «Ακόμα βλεπόμαστε, αν και κάπως αραιά πια λόγω υποχρεώσεων. Δεν μένω πια εκεί, αλλά εκεί είναι όλα τα κομμάτια μου. Με ορίζει με έναν τρόπο η περιοχή. Θα επιστρέψω ποτέ, άραγε;».

Ο ίδιος σκηνοθετεί παραστάσεις και παράλληλα διδάσκει το μάθημα της υποκριτικής στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου «Η Έκτη Τέχνη». Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις οι οποίες πάντα σημείωναν τεράστια επιτυχία. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι: «Η Παριζιάνα», «Εκκλησιάζουσες», «Σκηνές από έναν γάμο», «Ο συμβολαιογράφος», «Φονική παγίδα», «Όνειρα γλυκά». Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο έχοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες που «έσπαγαν» τα ταμεία όπως οι «Μια μέλισσα τον Αύγουστο», «Όλα καλά θα πάνε», «Ο ακάλυπτος».

Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να κάνει κάτι που να σχετίζεται με τα παιδιά, κάτι παιδαγωγικό. Πριν λίγες μέρες, παρευρέθηκε στην ετήσια πολιτιστική εκδήλωση και στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Λύκειο Δάφνης. Παρακολούθησε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα των μαθητών στο αμφιθέατρο της Γράμμου, στο αμφιθέατρο από το οποίο ο ίδιος ξεκίνησε τα πρώτα τού θεατρικά βήματα ως μαθητής. Στο κλείσιμο της γιορτής θέλησε να παροτρύνει τα παιδιά να κυνηγούν πάντα το όνειρό τους, ανεξάρτητα από το πού ξεκινάνε.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δηλώνει παρών ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον τόπο που μεγάλωσε και αγαπά, στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού. Για μια πόλη που θα γεμίσει «φως», μια Πόλη Φωτεινή.