fbpx

 

Στήθηκαν ξανά οι κάλπες στην 3η Συνεδρίαση τού Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού, το βράδυ τής Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024, αυτή τη φορά για την εκλογή Εκπροσώπων σε Περιφερειακές Ενώσεις.

Ως εκπρόσωποι τού Δήμου μας για την Γενική Συνέλευση τής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), εκτός της συμμετοχής τού Δημάρχου που συμμετέχει θεσμικά από την πλευρά τής πλειοψηφίας, εκλέχθηκε με 16 ψήφους η κα. Αργυρώ Βογιατζόγλου.

Από τη πλευρά τής αντιπολίτευσης κατατέθηκαν 3 ψηφοδέλτια.
Οι δημοτικές παρατάξεις «Πόλη Φωτεινή» και «Πολίτες σε Κίνηση» κατέθεσαν κοινό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τούς επικεφαλής τους, Γιώργο Δαουλάρη και Όλγα Χριστινάκη.

Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την Δάφνη και τον Υμηττό» κατέθεσε ψηφοδέλτιο με μόνη υποψήφια την κα. Σοφία Λύκου και η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε το δικό της ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τον κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλου και την κα Ευθαλία (Ναυσικά) Κηπουρού.

Με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων διαπιστώθηκε ότι ισοψήφισαν το κοινό ψηφοδέλτιο των δημοτικών παρατάξεων «Πόλη Φωτεινή» και «Πολίτες σε Κίνηση» με αυτό τής δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε την Δάφνη και τον Υμηττό», όπου και τα δύο ψηφοδέλτια έλαβαν από 5 ψήφους.

Η δημοτική παράταξη τού πρώην Δημάρχου, Αναστάσιου Μπινίσκου, «Η πόλη μας ενώνει», ήταν η μόνη που δεν κατέθεσε ψηφοδέλτιο.

Το προεδρείο προχώρησε τελικά σε κλήρωση, όπου και εκλέχθηκε εκπρόσωπος από την πλευρά τής αντιπολίτευσης για την Γενική Συνέλευση τής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), ο Γιώργος Δαουλάρης.