fbpx

Η παράταξη «Πόλη Φωτεινή» προσκαλεί τους δημότες Δάφνης - Υμηττού να παρακολουθήσουν την 11η Τακτική-Μεικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού), Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του epresence (www.epresence.gov.gr).

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 - Ώρα 21:00

Θέματα 11ης Τακτικής Μεικτής Συνεδρίασης:

▪️ Καθορισμός συντελεστή τέλους ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) για το έτος 2024, κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

▪️ Καθορισμός συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων Χώρων για το έτος 2024 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

▪️ Καθορισμός τελών χρήσης - κατάληψης πλατειών, πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2024 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

▪️ Καθορισμός τελών διαφημίσεως για το έτος 2024 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

▪️ Καθορισμός συντελεστών Δημοτικών Τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2024 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

▪️ Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης -Υμηττού»

▪️ Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την οικονομική παρακολούθηση του έργου «Καθαρισμός και συντήρηση φρεατίων υδροσυλλογής του δικτύου ομβρίων υδάτων που βρίσκεται στα όρια περιοχής ευθύνης της ΕΥΔΑΠ ΑΕ

▪️ Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού για την οικονομική παρακολούθηση του έργου «Ενεργειακές παρεμβάσεις κτιρίων Δ. Δάφνης-Υμηττού».

▪️ Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού για πληρωμή όλων των έργων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων μέσω Π.ΣΥ.Π.Π.Ο.Δ.Ε

▪️ Λήψη απόφασης για την έγκριση 1) της Αναθεώρησης (Τροποποίηση) του αρ.πρωτ.4093/13 4-2021 Συμφωνητικού σύμφωνα με τον 1ο Συγκριτικό Πίνακα και 2) της Χρονικής παράτασης της σύμβασης για 18 μήνες μετά τη λήξη της αρχικής σύμβασης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- Αμόλυβδη βενζίνη και Καύσιμο πετρελαιοκινητήρων ντίζελ»