fbpx
 
Γ. Δαουλάρης: Στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού «πετάνε» εκατομμύρια ευρώ για την ανύπαρκτη καθαριότητα
 
Το πρώτο και το βασικό πρόβλημα στον Δήμο Δάφνης Υμηττού είναι η καθαριότητα. Έχουμε σοβαρά προβλήματα καθαριότητας. Οι πλατείες μας είναι σε άθλια κατάσταση. Την πλατεία Καλογήρων, αλλά και τις μικρότερες πλατείες και τους άλλους χώρους που έχουμε, βρίσκονται όλα σε μία άθλια κατάσταση.
 
Εδώ πέσανε πάρα πολλά χρήματα στο να κάνουμε μία κακή διαπλάτυνση πεζοδρομίων, να γεμίσουμε την πόλη με κυβόλιθους και να βάζουμε κολωνάκια. 180 ευρώ κοστίζει το κάθε κολωνάκι. Είναι χιλιάδες τα κολωνάκια στους δρόμους που παρεμποδίζουν τη διέλευση των πεζών και δεν δημιουργούν και καμία ανάπτυξη στην περιοχή. Εκατομμύρια στον δρόμο πεταμένα. Έχουμε φτιάξει έναν ποδηλατόδρομο πάνω από το δίκτυο που είναι για γέλια. Ξεκινά από την πλατεία Καλογήρων, καταλήγει σε ένα σημείο. Μας κόστισε 800.000 ευρώ και είναι για πέταμα.
 
Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού, Γιώργου Δαουλάρη, στον σταθμό Επικοινωνία FM 94.0, στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο και Γιώργο Μησιάκα.