fbpx

 

Πλήθος κόσμου από Δάφνη και Υμηττό έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης: «Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, Γιώργο Δαουλάρη. Εκατοντάδες άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας, τίμησαν τον συνδυασμό και συνέβαλαν σε αυτήν τη μεγαλειώδη εκδήλωση με ένα κοινό αίτημα, την επανεκκίνηση της Δάφνης και του Υμηττού.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν άνθρωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α' Αθήνας Παύλος Γερουλάνος, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Παύλος Χρηστίδης και η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, αλλά και πρώην αυτοδιοικητικοί. Συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο πρώην Δήμαρχος Υμηττού, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Πόλη Φωτεινή», Δημήτρης Αργιανάς.

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει από παιδί και βρίσκεται επί χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Δαουλάρη είναι ο δάσκαλός του, Αριστοτέλης Κωτσέλης, ο οποίος όπως τόνισε και ο ίδιος: «Είναι τιμή να μπορεί ένας δάσκαλος να βρίσκεται δίπλα στον μαθητή του και να νιώθει τόση υπερηφάνεια για όσα μπορεί να προσφέρει στον τόπο του».

«Να αναγεννήσουμε αυτήν την πόλη, την πόλη της καρδιάς μας. Εδώ που έχουμε μεγαλώσει, εδώ που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Εδώ που έχουμε επιλέξει να χτίσουμε τη ζωή μας», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Δαουλάρης, δείχνοντας πως οι ανάγκες τού σήμερα και οι προκλήσεις τού αύριο δεν μπορούν να περιμένουν. 

Ο  επικεφαλής του συνδυασμού, έκλεισε την ομιλία του με μία πρόκληση αλλά και δέσμευση: «Για μια πόλη καθαρή, μια πόλη ασφαλή, προσβάσιμη, σύγχρονη και φιλική για όλους. Για μια Πόλη Φωτεινή! Όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία, στις εκλογές του Οκτωβρίου, να αλλάξουμε σελίδα και να οδηγήσουμε την πόλη μας στην επόμενη μέρα που μας αξίζει!».

Διαβάστε εδώ την ομιλία του Γιώργου Δαουλάρη:

"Καλησπέρα σε όλους!

Τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας δοκιμάστηκε  ξανά από έντονα καιρικά φαινόμενα που στέρησαν τη ζωή σε ανθρώπους και ζώα και κατέστρεψαν περιουσίες.

Φαινόμενα που ακόμα μια φορά μας έδειξαν πόσο ευάλωτοι είμαστε, μας έδειξαν ξανά και πόσο σημαντικό είναι να προβλέπουμε, να προετοιμαζόμαστε.

Δοκιμάστηκε επίσης η αντοχή μας, από τη συμπεριφορά συνανθρώπων μας που έσπρωξαν σε πνιγμό, χωρίς λογική, έναν συνάνθρωπό μας  που προσπάθησε να μπει στο πλοίο για τον τόπο του.

Δεν θέλουμε να δούμε ποτέ μα ποτέ ξανά εικόνες που μας προσβάλλουν ως ανθρώπους, ως κοινωνία, ως χώρα.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά είμαστε σήμερα εδώ. Γιατί η ζωή μας, το σήμερα και το αύριο όλων μας, εξαρτάται από θεσμούς που οφείλουμε να υπηρετούμε ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δοκιμασίες.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με τιμάτε με την αποψινή σας παρουσία.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Σήμερα συναντηθήκαμε εδώ για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ανεξάρτητης δημοτικής συμμαχίας πολιτών «Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή», συναντηθήκαμε εδώ γιατί πολύ σύντομα, στις 8 Οκτωβρίου, μαζί θα βγάλουμε από το τέλμα που βουλιάζει την πόλη μας.

21 χρόνια στα ίδια χέρια ο δήμος, είναι πάρα πολλά. Ο Δήμος μας, ο Δήμος της Δάφνης και του Υμηττού πρέπει να ζήσει καλύτερες ημέρες! Η δημοτική μας συμμαχία αποτελείται από ανθρώπους  που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, χώρους δημοκρατικούς. Χωρίς όρια κομματικά, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις.

Αποτελείται από ανθρώπους άξιους και ικανούς στον τομέα τους. Ανθρώπους δημιουργικούς, ανθρώπους με ειλικρινή πρόθεση να δουλέψουν, ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν έργο. Έργο σε αυτή την πόλη που αγαπάμε, σε αυτή την πόλη που θέλουμε όλοι μας να τη δούμε επιτέλους «Φωτεινή»!

Το 2019 ανάμεσα σε 9 δημοτικές παρατάξεις μας επιλέξατε στον 2ο γύρο ως την 1η δημοτική παράταξη της Δάφνης με 52% και ως τη  2η στον Υμηττό με 38%. Για ένα μικρό ποσοστό, δεν πήραμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας. Κυρίως για ένα μικρό ποσοστό συμπολιτών μας που σκέφτηκαν ότι δεν χρειαζόταν να πάνε την 2η Κυριακή στη κάλπη.

Που θεώρησαν ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Αποδείξαμε όμως ότι δεν είμαστε. Δεν σταματήσαμε. Δεν πουλήσαμε τις υποσχέσεις μας για καμία Αντιδημαρχία, για καμία έμμισθη θέση. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Συνεργαστήκαμε με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αναδείξαμε κάθε θέμα που ταλαιπώρησε τις γειτονιές μας. Κάθε θέμα που μας ζητήσατε.

Είμαστε μαζί σας από το 2019, σταθερά δίπλα σας, σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα του δήμου μας. Κουραστήκαμε να ζούμε σε μία πόλη βρώμικη, ανασφαλή, χωρίς προοπτική. Είμαστε Δυσαρεστημένοι , Αγανακτισμένοι αλλά όχι Απελπισμένοι!

Επιτέλους πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση που διαρκεί τόσα χρόνια! Είμαστε όλοι εδώ, αποφασισμένοι, έτοιμοι για την πολιτική ανατροπή. Δεν είμαστε απλώς άλλη μια παράταξη. Είμαστε μία πραγματική Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία Πολιτών.

Συμμαχία που γεννήθηκε, μέσα από τη δυσαρέσκεια για τις τωρινές συνθήκες του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ικανούς και άξιους συμμάχους, τους φίλους και τους εθελοντές μας, που καθημερινά μας στηρίζουν τους υποψηφίους δημοτικούς  συμβούλους, που με τιμούν με την επιλογή τους, να συμπορευτούν με το όραμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμμαχίας Πολιτών, Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή.

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι που με τιμούν με την επιλογή τους, να δημιουργήσουμε από την αρχή, τον Δήμο μας, να αναγεννήσουμε την πόλη μας, την πόλη της καρδιάς μας, εδώ όπου έχουμε μεγαλώσει, εδώ όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, εδώ όπου επιλέξαμε να χτίσουμε τη ζωή μας, στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού!

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι έχουν πλέον έναν πολύ μα πολύ κρίσιμο ρόλο! Σκοπός μας είναι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση που σήμερα είναι συνώνυμη με τη γραφειοκρατία, να αποκτήσει νέο νόημα. Ένα νόημα συνεργασίας του Δήμου και του δημότη, για το καλό κάθε γειτονιάς του Δήμου μας.

Θέλουμε να δώσουμε ελπίδα στη νέα γενιά, εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους μεγαλύτερους. Να δημιουργήσουμε κοινωνικό δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς ομάδες.

Να αγκαλιάσουμε κάθε οικογένεια. Να αφουγκραστούμε κάθε πολίτη, κάθε ηλικίας, κάθε μορφωτικού επιπέδου, οποιασδήποτε οικονομικής επιφάνειας. Να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του. Γιατί επίκεντρό μας είναι ο άνθρωπος. Γιατί πρέπει επιτέλους να ζήσουμε ξανά αυτά που μας αξίζουν, γιατί ονειρευόμαστε μαζί σας μια πόλη ανθρώπινη!

Σήμερα, πάνω από όλα, θέλω να ευχαριστήσω εσάς, εσάς τους πολίτες που είστε εδώ μαζί μας, εσείς είστε η δύναμη για να ξεκινήσουν τα πάντα, εσείς είστε η δύναμη να γίνουν όλα δυνατά!

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που επιθυμεί, κάθε πολίτης της πόλης μας. Αυτό που απαιτεί κάθε πολίτης του Δήμου μας. Περισσότερη καθαριότητα, περισσότερη ασφάλεια, περισσότερο πολιτισμό, περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, περισσότερη ανάπτυξη!

Βιώσιμη αξιοποίηση της ΠΥΡΚΑΛ, αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς! Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα, πρόγραμμα με θέσεις συγκεκριμένες, θέσεις που βγήκαν από τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού. Θέσεις που βγήκαν από τη δική σας απαίτηση, για καλύτερες συνθήκες ζωής στην καθημερινότητά μας.

Θα εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα, παραμένοντας μακριά από μικροκομματισμούς, με σύμμαχο την Ευρώπη  που υποστηρίζει σοβαρά κοστολογημένα πλάνα, για πραγματικές ανάγκες. Με τα αντίστοιχα προγράμματα και εργαλεία, που θα βελτιώσουν και θα αναβαθμίσουν τη ζωή του δήμου μας.

Στις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε εκ νέου το πρόγραμμά μας στον διαδικτυακό μας τόπο, για να ξέρετε, όλες τις θέσεις μας και να ψηφίσετε με γνώση την παράταξη της Αναγέννησης του τόπου μας, την ανεξάρτητη δημοτική συμμαχία πολιτών  «Δάφνη - Υμηττός Πόλη Φωτεινή»!

Έχουμε συνθέσει το πιο ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο έως σήμερα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε επαγγέλματος με γνώσεις και ιδανικά, θα κάνουν τον Δήμο μας καλύτερο για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Σε κάθε δρόμο της Δάφνης και του Υμηττού θα μας συναντήσετε όλους έναν – έναν. Είμαστε έτοιμοι, να μοιραστούμε μαζί σας το όραμά μας, να μοιραστούμε τις θέσεις μας. Είμαστε έτοιμοι να σας ακούσουμε. Είμαστε έτοιμοι να σας εκπροσωπήσουμε όπως κανείς άλλος δεν κατάφερε έως σήμερα!

Με την ψήφο σας στις 8 Οκτωβρίου, εσείς θα είστε αυτοί που θα δώσετε για τα επόμενα 5 χρόνια τη δύναμη στην πόλη μας. Και θα είναι μόνο η αρχή. Η αρχή, για μία Πόλη προσβάσιμη σε όλους, για μια Πόλη Καθαρή, για μια Πόλη Φωτεινή για τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού.

Δώστε, με την επιλογή σας, δύναμη στην πόλη μας! Ελάτε, Ελάτε να κάνουμε μαζί την επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Το αξίζει η πόλη μας! Το αξίζουμε όλοι μας! Σας ευχαριστώ"!